L’equip de Ludi Artis

David, de Fix The History

Sóc calb i això és una virtut. Denota que el cap se m’escalfa per damunt de les meves possibilitats, de manera que no tinc més remei que deixar que les idees flueixin abans de que em facin saltar la closca. D’aquesta ebullició en surten projectes tan variats com els que podeu veure en aquesta pàgina web. Sóc tècnic superior en telecomunicacions i informàtica, estudiant de grau de geografia i historia, escriptor amateur, muntanyenc i molt aficionat als jocs de taula de tot tipus.

Meritxell, de El Brogit

Sóc biòloga de formació, excursionista curiosa amant de la natura i dels impressionants camins ancestrals que fins fa ben bé res eren les úniques autopistes de connexió entre pobles, fonts, ermites, masos,…
Sóc guia qualificada amb una àmplia experiència i coneixement del territori especialment del sud de Catalunya.
Directora també de l’agència de viatges que vaig fundar el 2013 per poder oferir una experiència completa i a mida, treballant en xarxa amb altres companyies locals de guies, allotjaments i restaurants, serveis de transport, cellers i molins d’oli,…
Des de finals de 2018, sóc també co-fundadora de Ludi Artis, un engrescador projecte conjunt amb Fix The History que vol contribuir a la divulgació del patrimoni natural i cultural a través del joc seguint dinàmiques pròpies d’un escape room.
La cartografia, els camins i els idiomes són les meves altres aficions. He estudiat idiomes ben diversos, com l’àrab i el rus, però els que domino són l’anglès i l’alemany, i entenc el francès.